Skip to content

F&H Racing Kawasaki aan de start in de Dutch Masters of Motocross in Oldebroek

Nog slechts zeven dagen en dan wordt op Tweede Pinksterdag (29 mei) de grote finale van de Dutch Masters of Motocross verreden in Oldebroek. Tijdens de eerste twee wedstrijden was het deelnemersveld al sterk maar in Oldebroek zal dit nog een stapje sterker zijn.

Nadat we vorige week al konden melden dat Benoit Paturel en Pauls Jonass als extra deelnemers aan de start komen in de 500 klasse, kregen we vandaag de bevestiging dat ook het professionele Nederlandse F&H Racing Kawasaki aan de start zal komen in de 250 klasse. Dit team wist in 2018 met Henry Jacobi de Dutch Masters titel in de 250 klasse te pakken.

F&H Racing Kawasaki rijdt dit jaar met Kevin Horgmo en David Braceras in het wereldkampioenschap MX2 en wordt gecoacht door meervoudig Grand Prix winnaar Marc de Reuver. Horgmo wist vorig jaar vierde te worden in het wereldkampioenschap en staat nu achtste. Braceras is dit jaar een rookie in de MX2 klasse en kwam al een aantal keren dicht bij top tien plaatsen.

Naast F&H Racing Kawasaki gaan we ook zeker Kay de Wolf, Roan van de Moosdijk, Andrea Bonacorsi, Ivano van Erp, Karlis Alberts Reisulis, Kay Karssemakers, Maxime Grau e.a. aan de start in Oldebroek.

Kijk voor meer informatie over de Dutch Masters of Motocross in Oldebroek op www.stichtingcircuitoldebroek.nl en www.dutchmastersofmotocross.nl

Fotocredits – Bavo