Skip to content

Franse MXGP winnaar Jeremy Seewer aan de start in de Dutch Masters Oldebroek

Aankomende maandag wordt de finale van de Dutch Masters of Motocross verreden op het circuit van Oldebroek. In de 500 klasse komt een zeer sterk deelnemersveld aan de start. 

Uiteraard zal vijfvoudig wereldkampioen Jeffrey Herlings voor eigen publiek rijden. Maar daarnaast komt ook het Kawasaki Racing Team met Romain Febvre en Mitch Evans naar Oldebroek. Dit is nog niet alles want ook Calvin Vlaanderen, Brian Bogers en Brent van Doninck zullen op het bosrijke circuit van Oldebroek hoog willen scoren en wat te denken van de twee Nederlandse prive-rijders Micha Boy de Waal en Sven van der Mierden. Zij staan op een mooie vierde en vijfde plaats in de tussenstand.

Met de Grand Prix van Letland slecht zes dagen na de wedstrijd in Oldebroek, is de finale van de Dutch Masters ideaal om nog wat meters in het zand te maken. Jeremy Seewer van Monster Energy Yamaha Factory Racing maakt hier gebruik van. Hij heeft zijn deelname aan het evenement toegezegd en is uiteraard een podiumkandidaat.

Seewer wist het afgelopen weekend de MXGP in Frankrijk te winnen en heeft de juiste vorm in handen. Achter Seewer was het Romain Febvre die in Frankrijk tweede wist te worden en ook hij staat aan de start in Oldebroek. 

Kom op maandag 29 mei genieten van motorcross op het hoogste niveau tegen betaalbare prijzen. 

Kijk voor meer informatie op www.dutchmastersofmotocross.nl en www.stichtingcircuitoldebroek.nl

Fotocredits – Eva Szabadfi