Skip to content

Goede gesprekken met de professionele teams voor de Dutch Masters of Motocross 2023

Op vrijdag heeft de organisatie van de Dutch Masters of Motocross een bezoek gebracht aan verschillende professionele teams. Deze bezoeken waren zeer informatief en voor de organisatie nuttig om in haar voorbereiding op het seizoen mee te nemen.

De teams waar we een bezoek hebben gebracht zijn:
-Nestaan Husqvarna Factory Racing
-Ice One Kawasaki Factory Racing
-JM Honda Racing
-Monster Energy Yamaha Factory MX2

Het doel van deze bezoeken was om de opzet van het kampioenschap met ze te bespreken maar ook om van hun te horen waar het eventueel beter/anders kan zodat we in 2023 een mooie serie van wedstrijden kunnen organiseren.

Ook kwamen we tijdens onze bezoeken Brian Bogers tegen. Wie heeft er dit jaar niet genoten van de spannende gevechten die hij met Calvin Vlaanderen en Glenn Coldenhoff had om de Nederlandse titel. Bogers komt in 2023 terug om opnieuw een gooi te doen naar de titel!
Binnenkort zullen we opnieuw de weg op gaan om met nog meer teams aan de tafel te zitten maar dit was in ieder geval al zeer bruikbaar en positief. De organisatie van de Dutch Masters of Motocross dankt de teams voor hun gastvrijheid en wenst ze een goede voorbereiding toe op het seizoen!