Skip to content

Jonass en Paturel aan de start bij de Dutch Masters in Oldebroek

Op tweede Pinksterdag (29 mei) wordt de grote finale van de Dutch Masters of Motocross verreden in Oldebroek. De eerste twee wedstrijden waren een groot succes en de organisatie en de club doen er alles aan om ditzelfde ook in Oldebroek te realiseren.

De normaal al zeer sterke 500 klasse wordt in Oldebroek aangevuld met nog twee toprijders uit het wereldkampioenschap MXGP. Net als in de eerste twee wedstrijden komen o.a. Jeffrey Herlings, Romain Febvre, Calvin Vlaanderen, Brian Bogers, Brent van Doninck, Micha Boy de Waal, Sven van der Mierden, Freek van der Vlist e.a. aan de start maar hier komen in Oldebroek nog de namen van Pauls Jonass en Benoit Paturel bij.  

Jonass wist in 2017 wereldkampioen MX2 te worden en komt dit jaar uit voor het Standing Construct Honda MXGP team. Binnen dit team is hij de teamgenoot van Brian Bogers. Jonass kampt dit jaar met blessureleed en kan het wedstrijdritme wat hij op doet in Oldebroek dus goed gebruiken voor de komende Grand Prix wedstrijden.

Paturel komt uit voor het nieuwe De Baets MX team en maakt tot op dit moment een goed seizoen door. Al verschillende keren wist hij in de top tien te finishen in de sterke MXGP klasse en is dus een grote aanwinst voor de 500 klasse in Oldebroek.

Voor meer informatie over de Dutch Masters of Motocross in Oldebroek kun je kijken op www.dutchmastersofmotocross.nl en www.stichtingcircuitoldebroek.nl  

Fotocredits – Fullspectrum Media