Skip to content

Ook Kay Karssemakers aan de start in de Dutch Masters of Motocross in Markelo

Morgen, zondag 21 april, wordt de grote finale van de Dutch Masters of Motocross verreden op het mooie circuit van Markelo. De kampioenen gaan hier gekroond worden en momenteel staan Timo Heuver en Gyan Doensen er heel goed voor in de 85 en 125 klasse. In de 500 klasse heeft Jeffrey Herlings de beste papieren in handen maar in de 250 klasse zal het er om spannen. Cas Valk staat aan de leiding maar heeft een voorsprong van slechts vier punten op Rick Elzinga.

De 250 klasse gaat een zeer interessante klasse worden om naar te kijken want naast het gevecht tussen Elzinga en Valk om de titel komt ook de snelle Fransman Thibault Benistant aan de start. Ook Kay Karssemakers van het Fantic Factory MX2 team zal in Markelo aan de start verschijnen. Karssemakers is aan het bouwen na een winter vol van blessures en begint zeer draai weer steeds beter te vinden.

Tijdens de laatste Grand Prix in Trentino was Karssemakers in beide manches op een vijftiende plaats te vinden en gaat in Markelo graag de strijd aan met de mannen in de top vijf.

De trainingen beginnen om 08:30 uur en het starthek zal voor de eerste keer vallen om 11:05 uur.

Voor meer informatie over de Dutch Masters of Motocross in Markelo kijk op www.dutchmastersofmotocross.nl