Geweldige prijzen tijdens eerste Dutch Masters of Leatherman in Axel

Geweldige prijzen tijdens eerste Dutch Masters of Leatherman in Axel

Zin in een uitdaging met héél mooie prijzen? Doe tijdens DMoMX op 17 maart in Axel mee aan de allereerste editie van Dutch Masters of Leatherman.

Dutch Masters of Motocross en Leatherman dagen je uit zo snel mogelijk wat simpel sleutelwerk te verrichten aan een motor van het Motor2000 KTM Racing Team. Dat sleutelen gebeurt natuurlijk met een van de multitools van Leatherman.

De snelste drie deelnemers van de dag gaan naar huis met prachtige prijzen. Zo krijgt de winnaar een gesigneerd shirt van Jeffrey Herlings én de Leatherman Wave+ (t.w.v. 149,95 euro), de krachtpatser en bestseller van alle multitools. De runner-up wint een Leatherman Rebar (t.w.v. 89,95 euro) en nummer drie  gaat naar huis met Leatherman REV (t.w.v. 49,95 euro). Twee ultieme alleskunners van multitools, die altijd van pas komen!

Wil jij kans maken op een van deze prijzen? Ga in Axel de competitie aan en wie weet kroon jij je tot de allereerste Dutch Master of Leatherman!

Je vindt de stand van Leatherman in de buurt van de catering op het terrein. De competitie loopt zondag van 10.00-15.00 uur.

Please follow and like us:

Attachment

Dutch Masters of Leatherman