UPDATE! Scoor handtekeningen van Herlings en Coldenhoff bij DMoMX Oss!

UPDATE! Scoor handtekeningen van Herlings en Coldenhoff bij DMoMX Oss!

Wil jij een handtekening van onze wereldtoppers Jeffrey Herlings en Glenn Coldenhoff? Tijdens de eerste Dutch Masters of Motocross-ronde van 2019 op 14 april in Oss staan ze voor je klaar!

De geblesseerde wereldkampioen MXGP Jeffrey Herlings rijdt zelf nog niet, maar is er speciaal voor de fans. Kom bij hem langs in de Red Bull-tent tussen 14.30 en 15.00 uur!

Glenn Coldenhoff, die hard werkt om terug te komen in de top vijf in het wereldkampioenschap, sluit ook aan tijdens de handtekeningensessie. Net als Max Anstie, zijn teamgenoot bij Standing Construct KTM. Zij zitten er van 15.00 tot 15.30 uur.

Update: Husqvarna-helden Pauls Jonass en Arminas Jasikonis zijn er ook bij van 15.00 tot 15.30 uur!

Aftrap Dutch Masters of Motocross 2019
De Dutch Masters of Motocross start dit jaar met een kwalificatieronde op zaterdag 13 april, gevolgd door de wedstrijddag op 14 april. Ook dit jaar is het een ware mini-GP, met rond de veertig Grand Prix-rijders aan de start. Door wat verschuivingen van rijders in verschillende klassen belooft het volop spektakel te worden. Jago Geerts (BE) zal zijn titel verdedigen in de 250cc, Kay de Wolf (NL) vlamt op zijn 125cc Husqvarna factory-motor en zonder Herlings ligt de strijd om de 500cc-titel helemaal open.

Please follow and like us:

Attachment